Ofis Koltuğu Satın Alma Rehberi
12 Oct

Ofis Koltuğu Satın Alma Rehberi

Tarafından gönderildi: Mobilya Noktası Kez Okuma: 301 Yorumlar: 0

Ofis Koltuğu Satın Alma Rehberi

Üretkenlik, motivasyon ve konfor. Bu üç kavram, ödüllendirici bir iş gününün temelini oluşturur. Dolayısıyla, mümkün olan en verimli iş gününü geçirmek istiyorsanız, uygun şekilde rahat bir ofis koltuğuna oturmanız gerekir.

Bu Kılavuzda şunları ele alacağız:

  • Ofis koltuğu satın almak için en iyi 5 ipucumuz
  • İyi bir ofis koltuğu seçmek neden önemlidir?
  • Ofis koltuğu alırken nelere dikkat edilmeli?
  • Ne tür ofis koltukları mevcut?
  • Rahat bir ofis koltuğu kumaşı seçmek
  • Uzmanımızın görüşü
  • Ofis sandalyeleri nereden alınır?

Artık her zamankinden daha fazla masamızda oturarak vakit geçiriyoruz. Bu, uzun günler boyunca sizi destekleyecek en iyi ofis koltuğunu bulmanız gerektiği anlamına gelir. Her gün oturup çalışmanız için sizi heyecanlandıran bir şey.

İş yerinize en uygun ofis koltuğu türünü bulmanıza yardımcı olmak istiyoruz, bu yüzden bu kapsamlı ofis koltuğu satın alma rehberini bir araya getirdik. Rehberiniz bizimle birlikte, iş yerinize en uygun ofis koltuklarını bulacaksınız.

darga-makam-koltugu-secimi

Ofis Koltuğu Satın Almak İçin En İyi Beş İpucumuz

Tam satın alma kılavuzumuzda bir ofis koltuğunda nelere dikkat etmeniz gerektiğine dair pek çok bilgi var, ancak satın alma işleminizi yönlendirmek için hızlı bir yardım arıyorsanız, burada bir ofis koltuğu satın almak için en önemli 5 ipucumuzu bulabilirsiniz. Bunlara bağlı kalın ve zorlu işleri basitleştirmek için doğru sandalyeyi bulmakta hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

  • Sandalyenizde ne kadar oturacağınızı düşünün
  • Ofisinizin ne kadar alana sahip olduğunu düşünün
  • Ergonomik bir model seçmeye çalışın
  • Kendinize bir bütçe belirleyin
  • Her zaman rahatlığı ön planda tutun

İyi Bir Ofis Koltuğu Seçmek Neden Önemlidir?

Ofis koltukları her işyerinin hayati bir parçasıdır. Toplantı odasına farklılığını veren ve her sabah masanıza o sıcak karşılama hissini katan şeyler bunlardır.

Bu, çalışma alanınız için en iyi ofis koltuklarını satın almanızı hayati hale getirir. Açık oturma-ayakta çalışma masaları, kabinler, toplantı odaları ve her türlü mekan, farklı bir sandalye tarzına yakışıyor.

Uzun çalışma saatleri rahat bir ofis koltuğunu vazgeçilmez kılmaktadır. Verimlilik ve motivasyon konforla bağlantılıdır. Modern çalışma koşulları nedeniyle günde 6 saatten fazla masanızda oturabilirsiniz.

Ancak sadece konfor istemiyorsunuz, aynı zamanda iş yerinizin dekoruna ve düzenine uygun bir stile de ihtiyacınız var. Sonuçta ziyaretçiler üzerinde iyi bir izlenim bırakmak ve markanıza arzu ettiğiniz profesyonellik havasını katmak istiyorsunuz.

Ancak genel olarak modern ofis koltuklarına bakmaya başlamadan önce işletmenizin ihtiyaç duyduğu sandalye türlerine spesifik olarak karar vermeniz gerekir.

Çalışma ofis koltukları ev ofis koltuklarıyla aynı değildir. Yüksek markalı lüks koltuklara yatırım yapmak kesinlikle uygun maliyetli değildir. İkisi de en ucuz sandalyeleri satın almıyor.

Ev ofis koltukları kullanıcının özel kişisel ve ev ihtiyaçlarına göre uyarlanabilir. Standart ofis koltukları, farklı insanlara konfor sağlamak için bir dereceye kadar esnekliğe ihtiyaç duyar.

Ofis Koltuğu Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Onlarca yıldır piyasada bulunan tipik standart ofis koltuklarını tercih etmek cazip gelse de, iş yeriniz için en iyi ofis koltuklarını satın almanız sizin için önemlidir.

Modern ofis koltuklarının basit ama hoş ergonomik tasarımlarıyla verimliliği artırdığı kanıtlanmıştır. Çalışanlar için kesinlikle eski moda kumaş koltuklardan daha çekiciler.

Ofis sandalyeleri satın alırken göz önünde bulundurmanız gereken her şeye ilişkin pratik bir anlayışla kendinizi donatmak, yalnızca seçim sürecini kolaylaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda kendinize şık ofis aksesuarlarını hediye etmek için kullanabileceğiniz uzun vadede zamandan ve paradan da tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Sandalyenizde Ne Kadar Oturacaksınız?

Göz önünde bulundurmanız gereken en önemli şey, sizin ve çalışanlarınızın her gün oturacağı sürenin uzunluğudur.

Geleneksel bir ofis ortamında personeliniz muhtemelen 6 saat veya daha uzun süre masalarında oturacaktır. Ancak daha yaratıcı bir çalışma alanında çalışıyorsanız, özellikle daha sık kalkıp hareket ediyorsanız bu süre oturarak 2 saate kadar düşebilir.

Sandalye ergonomisinin her durumda dikkate alınması önemlidir, ancak sizin ve çalışanlarınızın günlük olarak nasıl çalıştığını anlamak, iş ahlakınıza mükemmel şekilde uyan ofis sandalyeleri satın alabilmeniz için çok önemlidir.

astra-ofis-sandalyesi-siyah

Ofis Alanınız Ne Kadar Geniş?

Büyük, rahat bir ofis koltuğu kesinlikle güzeldir, özellikle de home office içinse. Ancak yoğun bir çalışma ortamında yapacağı tek şey yolunuza çıkmak olacaktır.

Binanız için en iyi ofis koltuğunu satın alabilmeniz için ofis alanınızın büyüklüğünün ve sahip olduğunuz çalışan sayısının farkında olmanız gerekir.

Öncelikle mevcut alanınıza uygun en uygun oturma çözümünü bulmak için zaman ayırın. Bunu göz önünde bulundurarak sandalye seçeneklerinizi, gerekli konforu, hareketi ve desteği sağlamaya devam ederken, pratik olarak oturacak ofis sandalyesi türlerine göre daraltabilirsiniz.

Kullanılabilir alanınızın bilgisi, çalışmak için yalnızca bir veya iki odası olan küçük işletmeler için özellikle önemlidir.

Temel olarak, oturma çözümünüzle ne kadar yaratıcı olursanız, ihtiyaç duyacağınız sandalye türleri hakkında o kadar iyi fikir sahibi olursunuz.

Ofis Koltuğu Bütçeniz Nedir?

Doğal olarak ofis koltuğu satın alırken bütçenizin etkisi büyük olacaktır. Bu, alan ve oturma gereksinimlerinizi bilmenizi daha da önemli hale getirir.
Bunları anlayarak, hangi sandalye özelliklerinden ödün verebileceğinizi ve hangi özelliklerin olmazsa olmaz olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz.
Örneğin, daha fazla konfor ve destek için tüm sandalyelerin ergonomik olması gerekirken, özellikle uzun süre oturmuyorsanız belirli dönme işlevlerine veya gelişmiş bel desteği seçeneklerine ihtiyacınız olmayabilir.
Ancak tüm gün oturuyorsanız ihtiyacınız olan ergonomik özellikleri elde etmek için stil seçeneklerinden vazgeçmeniz gerekebilir.

Bir ofis koltuğu satın almaya gelince, Mobilya Noktasında 1.199 ₺'den 27.000 ₺'ye kadar sandalyeler mevcuttur. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda sandalye var. Çeşitli fiyatlar için neler bekleyebileceğinize dair kaba bir fikir:

Düşük Fiyat 1100 ₺Orta Fiyat 3000-5000 ₺Yüksek Fiyat 10.000 ₺-... 
Özellikler:
Özellikler:
Özellikler:

Ayarlanamayan ergonomik destek

Yükseklik ve sırtlık ayarı

Rahat kumaş

Ayarlanabilir ergonomik yükseklik

Ayarlanabilir sırtlık, kafalık ve kolçaklar

 Nefes alabilen ve rahat örgü kumaş 

Tamamen ayarlanabilir hareket aralığı

Tüm ergonomik sandalye özellikleri

Kötü sırtlar için uzman eklemeler ve 24 saat destek

Deri veya tercih ettiğiniz alternatif malzemeli kaplama


Özel Desteğe mi ihtiyacınız var?

Son olarak, sizin veya çalışanlarınızın otururken herhangi bir uzman desteğine ihtiyaç duyup duymadığını değerlendirmeniz gerekir.

Araştırmalar, ofis çalışanlarının yüksek bir yüzdesinin kariyerlerinin bir noktasında sırt sorunları yaşayacağını gösteriyor, bu nedenle satın aldığınız sandalyede ergonomik unsurlar bulunmalıdır.

Ancak siz veya bir çalışanınız belirli uzun vadeli sağlık sorunları yaşıyorsanız, daha özel seçeneklere yatırım yapmanız gerekecektir.

Bu, ayarlanabilir oturma derinliğine, bel desteğine ve hareket ettirilebilir sırt yüksekliğine sahip ofis koltukları bulmak anlamına gelir.

Ne Tür Ofis Sandalyesi Çeşitleri Vardır?

Artık ofis sandalyesi satın almadan önce nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda net bir anlayışa sahip olduğunuza göre, mevcut farklı türlere bakmanın zamanı geldi.

Pek çok geleneksel ofis koltuğu türü, çağdaş bir görünüm ve his için modernize edilmiş olsa da, aralarından seçim yapabileceğiniz bir dizi yeni ve şık ofis koltuğu modeli de mevcut.

Satın alacağınız en iyi ofis koltuğuna karar vermeden önce her sandalye tipinin dikkate almanız gereken kendi avantajları ve dezavantajları olduğunu unutmayın.

Yönetici Ofis Koltukları

Mevcut en lüks ofis koltuğu seçeneği - makam koltukları - genellikle gerçek veya suni deriden üretilir ve tüm gün konfor için mükemmel bir dolgu sağlar.

Patron Koltukları, bir dizi sağlam tekerlek ve nispeten sessiz bir döner koltuk sayesinde ofis hareketliliğini korurken, hoş ve şık bir görünüm sunar. Hemen hemen tüm modeller mükemmel yükseklik ayarlarına sahiptir ve dolgularının destekleyici kalitesi mükemmel çalışma konforu sağlar.

Yönetici koltukları tek kişilik ofisler veya az sayıda masası olan açık ofis planları için idealdir.

Bununla birlikte, bunlar en pahalı ofis koltukları türüdür ve oldukça büyük olabilirler, bu da onları daha kalabalık ofis alanları için uygun hale getirmez. Kol dayama yerleri ve yükseklik ayarı seçenekleri olmasına rağmen, ilave ergonomik özellikleri oldukça sınırlıdır.

boss-makam-koltugu

Ergonomik Ofis Koltukları

Ergonomik bir ofis koltuğu, mevcut en destekleyici rahat ofis koltuğu seçeneğidir.

Bazen garip tasarımları ve fileli sırtlarıyla öyle görünmeyebilirler ancak bu tür ofis koltukları, gün boyu mükemmel duruş ve sırt desteği sağlarken yönetici modellerle yarışabilecek düzeyde bir konfor sağlar.

En iyi ergonomik ofis koltukları kullanıcılara şunları sağlar:

  • Ayarlanabilir bir koltuk
  • Ayarlanabilir sırtlık yüksekliği
  • Çeşitli koltuk derinliği seçenekleri
  • Bir dizi bel desteği
  • Tamamen ayarlanabilir kolçaklar
  • Çeşitli eğim seviyeleri
  • Tutarlı baş ve boyun desteği.

Siz ve çalışanlarınız uzun saatler boyunca oturuyorsanız bu tür sandalyeler olmazsa olmazdır ve modern iş yerleri için oldukça şık bir ofis koltuğu seçimidir.

Bununla birlikte, en iyi ergonomik ofis sandalyesi muhtemelen bütçenizi yönetici koltukları gibi geri planda tutacaktır. Karmaşık görünümlü tasarımları bazen bunların inşasını da zorlaştırabilir.

Neyse ki, son yıllarda ergonominin böylesine ayrılmaz bir tasarım özelliği haline gelmesiyle birlikte, Mobilya Noktasında tüm önemli özelliklere sahip geniş bir ergonomik sandalye yelpazesi bulabileceksiniz.

yoga-ofis-sandalyesi

Bariatrik Ofis Koltukları

Mevcut benzersiz sandalye türlerinden biri olan bariatrik ofis koltuğu, büyük ve uzun boylu çalışanların ihtiyaçlarını desteklemek için özel olarak tasarlanmış bir koltuktur.

Defalarca belirttiğimiz gibi herkesin rahat bir ofis koltuğuna ihtiyacı vardır. Bariatrik ofis koltukları bir dizi ayarlanabilir ergonomik elemanla birlikte gelir, bu da tüm vücut tiplerine uyum sağlayabilecekleri anlamına gelir ve dolguları uzun süre maksimum konfor sağlayacak şekilde düzenlenmiştir.

Ancak uzman sandalye türü olduğundan daha pahalı olacaktır. Artan boyutları da onları kapalı alanlar için uygun kılmıyor ancak getirdikleri artan üretkenlik nedeniyle yatırıma değer.

Operatör (Personel) ve Çalışma Koltukları

Görev koltukları olarak da bilinen operatör ofis koltukları, klasik ofis koltuğunuzdur ancak günümüze taşınmıştır.

İnceltilmiş ve basitleştirilmiş çalışma sandalyeleri, çeşitli ayar seçenekleri ve stil seçeneklerinin yanı sıra hala iyi bir dolgu ve destek sağlıyor.

Biçim, işlev ve fiyat arasındaki dengeyi kuruyorlar.

Potansiyel ofis koltuğu seçeneklerinin en geniş yelpazesini istiyorsanız, operatör koltuğundan başka bir yere bakmayın. Ancak saygın, uzun ömürlü bir tasarım satın aldığınızdan emin olmak için seçtiğiniz modeli incelemelere bakarak iyice araştırdığınızdan emin olun. Çalışma Sandalyesi bir çok modeli bir arada bulunduruyor.

ergo-calisma-koltugu

Ressam Sandalyeleri

Ressam sandalyeleri başka bir nadir sandalye türüdür. Uzun boylu, sade tabure modelleri ya da alt çanak şekilli oturaklar olabilirler. Adlarını çizim tahtasında veya çizim masasında en sık kullanılan sandalye türü olmasından alıyorlar.

Hem yaratıcılar hem de geleneksel ofis çalışanları arasında popüler olan ressam koltuğu, gün içinde daha fazla hareket etmeyi veya uzun bir masada çalışmayı planlıyorsanız tam olarak ihtiyacınız olan türden bir sandalyedir.

Ayakta duran bir masa ile birlikte kullanım için ideal olan birçok model artık uygun kolçaklar ve iyi duruşu teşvik etmek için alt sırt için dolgularla birlikte geliyor ve aşağıdaki gibi bonuslarla birlikte geliyor:

Kapsamlı yükseklik ayarı seçenekleri

İlave yükseklik için uzun sandalye ayakları

Ayaklarınızı desteklemek için iyi konumlandırılmış ayak çubukları

Ressam koltuğunda oturduğunuzda çalışmak için rahat bir pozisyon bulmakta çok az zorluk çekeceksiniz.

Bununla birlikte, teknik ressam sandalyeleri yaratıcı bir rolde uzun saatler çalışmak için harika olsa da, uzun süreli destek için onlara güvenilmemelidir. Tek seferde 4 saatten fazla oturuyorsanız geleneksel bir ofis koltuğuna ihtiyacınız olacaktır.

ressam-sandalyesi

Toplantı Odası Sandalyeleri

Toplantı odası herhangi bir toplantı odası değildir. Yalnızca en önemli toplantıların gerçekleştiği odadır. Hissedarlar ve potansiyel müşterilerle konuştuğunuz yer burasıdır.

Bir toplantı odasının gerektirdiği profesyonellik ve stile uyum sağlamak için toplantı odası sandalyeleri, piyasadaki en şık ve konforlu ofis koltuğu türlerinden bazılarıdır.

Hem ergonomik hem de çalışma koltuklarından ilham alan toplantı odası ofis koltukları, uzun toplantılar boyunca tutarlı destek sunmaya devam ederken tüm kullanıcılar için ayarlanabilir.

Ayrıca oldukça kompakttırlar ve aşırı yer kaplamadan toplantı odanızda birden fazla kişiyi ağırlamanıza olanak tanırlar.

Toplantı sandalyeleri, hareketsiz oturabileceğiniz ancak uzun süreli çalışmaya uygun olmayan bir toplantı odası ortamı için idealdir. Potansiyel olarak pahalı olmaları, ihtiyaç duyduğunuz odaların dışına çok fazla yatırım yapmamanız gerektiği anlamına da gelir.

iyon-toplanti-koltugu

Toplantı Odası Sandalyeleri

Temel ama önemli toplantı odası sandalyeleri, daha küçük toplantı odalarını ucuza doldurmak için mükemmel olan inanılmaz derecede basit tasarımlardır. Çok çeşitli kaplama seçenekleriyle sunulurlar, inanılmaz derecede pratiktirler ve aynı zamanda mükemmel resepsiyon sandalyeleri olarak da kullanılabilirler.

Sade stilleri, kısa süreli toplantılar için onları konforlu hale getirir ve estetik seçeneklerinin çeşitliliği, ofis alanınıza uygun olanı bulmakta sorun yaşamayacağınız anlamına gelir.

Ancak toplantı odası koltuğu gerçek bir ofis koltuğunun yerini tutamaz ve masa başında yoğun şekilde kullanılmamalıdır.

Ofis Misafir Koltukları

Basit tasarımlar ile tasarlananan ofis misafir sandalyeleri daha az yer kaplayan pratik ofis koltuklarıdır. Sabit ayaklı olmaktadırlar. Konum koruyuculu dönen ve misafiriniz kalktığında eski konumuna dönen versiyonları vardır. Ofis koltuğunun yerini tutamaz ve masa başında yoğun şekilde kullanılması tavsiye edilmez.

line misafir koltuğu

Rahat Bir Ofis Koltuğu Kumaşı Seçmek

Son olarak, doğru kumaş olmadan hiçbir ofis koltuğu tamamlanmış sayılmaz. Aralarından seçim yapabileceğiniz geniş bir ürün yelpazesi var ancak kumaş seçiminiz muhtemelen bütçenize ve tarzınıza bağlı olacaktır.

Ofisiniz görünüş olarak daha çağdaş mı yoksa daha geleneksel mi? Tutarlı bir stil genellikle çoğu iş estetiği için bir zorunluluktur, bu nedenle mevcut kumaş seçeneklerini harmanlamak mutlaka iyi bir fikir değildir.

Geleneksel kumaş sandalyeler ucuz bir seçimdir ancak gerçek faydalar sunan rahat bir ofis koltuğu kumaşı elde etmek için daha modern kumaş seçeneklerine bakmanız gerekir.

Fileli Ofis Koltukları

Güvenilir, esnek ve son derece ergonomik olan bu sandalyeler, bütçenizi şişirmeden en iyi özelliklere sahip ergonomik bir sandalye satın almanın ekonomik bir yoludur. Hava alan delikli kumaş yapısı ile terlemeyi önlemeye yardımcı olur.

Çoğu zaman sağlam sırt dayanaklarının yerini alan file seçeneği, sandalyenizi daha hafif hale getirir ve iyi hava sirkülasyonu sağlar, ancak yine de mükemmel sırt desteği sağlar. Fileli Ofis Sandalyesi, çağdaş bir ofise tam olarak uyan şık ofis koltuğu türüdür ve minimalist kompakt yapıları, onları daha küçük çalışma alanlarına çok uygun hale getirir.

Deri Ofis Koltukları

Daha geleneksel bir ofis estetiğine ve daha büyük bir bütçeye sahipseniz, deri ofis koltukları bu zarafet ve ayrıcalık duygusunu artırabilir. 

Dayanıklıdır, uzun ömürlüdür ve temizlemesi çok kolaydır; rahat ve şık bir şekilde çalışmanıza olanak tanır. Tipik olarak daha büyük boyutlarının onları yoğun masalı ortamlarda hantal hale getirebileceğini unutmayın.

Uzmanımızın Görüşü

Mobilya Noktasında size piyasadaki en iyi ürünleri sunduğumuzdan emin olmak için gerçek uzmanlarla çalışıyoruz. Ofis koltuğu uzmanı doğru ofis koltuğunu satın alma konusunda şunları söyledi:

“Modern çalışma dünyamızda rahat ve ergonomik bir ofis koltuğu hayati önem taşıyor. Rahat olduğunuzda daha iyi çalışırsınız ve daha iyi çalıştığınızda günü üretken ve tatmin olmuş hissederek bitirirsiniz."

Ofis Koltukları Nereden Alınır?

Ofis koltukları, hem çevrimiçi hem de mağaza içi tüm iyi ofis ekipmanı satıcılarından temin edilebilir. Mobilya Noktasında olağanüstü rekabetçi fiyatlara sahip çok çeşitli ofis sandalyelerimiz var. Gösterişli makam koltuğu modellerinden fonksiyonel ergonomik seçeneklere kadar tarzınıza ve ergonomik ihtiyaçlarınıza uygun rahat bir ofis koltuğu bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Mobilya Noktası ile 100'den fazla ofis sandalyesi ürününe rekabetçi fiyatlarla erişebilirsiniz, böylece bütçenize en uygun ofis koltuğunu alabilirsiniz. Ofis koltuklarını www.mobilyanoktasi.com 'dan satın alabilirsiniz. Tüm ofis mobilyası ihtiyaçlarınız için tek adresli mağazanız biziz. İster yeni bir ofis masası arıyor olun ister komple ofis yenilemesi yapıyor olun, personelimiz ofis mobilyası gereksinimleriniz hakkında uzman tavsiyesi sunmak için her zaman hazırdır. Yönetici, ergonomik veya mevcut diğer ofis koltukları hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ofis koltuğu satın alma kılavuzlarımızın tamamını keşfedin.

İlgili Ürünler

Porsche Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Makam Koltuğu Siyah Porsche Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Makam Koltuğu Siyah
İndirim
Porsche Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Makam Koltuğu Siyah
6.600,00TL4.999,90TL Eski Vergi: 4.545,36TL

Porsche Müdür Koltuğu Patron Koltuğu Ofis Koltuğu Ofis Sandalyesi Porsche Yönetici Koltuğu İnsan Anatomisine Uygun Tasarım Sırt Ve Baş Bölgesi İçin Ergonomik Dizayn Yıllar Boyunca Kullanabileceğiniz Porsche Yönetici Koltuğu Dayanıklılık Konusunda Kaliteli Üretim Esasların Uygun Olarak Üretilmiştir.Derisi Mattır parlak değildir.2 Yıl Garantili Porsche BİLGİSAYAR ÇALIŞMA SANDALYESİGÜÇLÜ VE GENİŞ YAPISI İLE MAKAM TAKIMLARINIZA VE OFİSİNİZE TAM UYUM SAĞLACAK OLAN Porshce MAKAM KOLTUĞU KALİTELİ DERİ KUMAŞI UZUN ÖMÜRLÜ KULLANIM SAĞLAYACAKTIR. DERİ YÖNETİCİ MÜDÜR KOLTUĞU Porsche Patron Koltuğu Porsche ofis sandalyesi Rahatlığınız için tasarlanmıştır. Mobilya Noktası Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Porsche OFİS KOLTUĞU YÖNETİCİ KOLTUĞU PORSCHE Mobilya Noktası Porsche Yönetici koltuğu ile kendinizi özel hissedin. Modern tasarımı ile tüm ofis mobilyalarınız ile tam uyum sağlayacak, hayalerinizdeki ofis dekorunu bu OFİS KOLTUK ile tamamlayacaksınız. Ofis koltuğu modelleri seçerken titiz hassas müşterilerimiz için önerimiz Porsche makam koltuğudur. PORSCHE ofis koltuk modern tasarımı ile büronuza uyum sağlayacaktır. Ofis Koltukları sünger yapısı Mobilya Noktası Ofis Koltukları, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz yüksek dansite değerine sahip sünger  ile oturma ve sırt bölümleri desteklenmektedir. Kolayca çökme yapmaz, sizi destekler.Porsche Ofis Koltuğu Kumaş ÖzelliğiKaliteli uzun ömürlü suni deri . Uzun yıllar kullanabilirsiniz. Rahat silinebilir. Ilık sabunlu nemli bir bez ile kolayce temizlenir. Resimde görününen renk haricinde dilediğiniz bir renk talebi var ise sipariş aşamasında not olarak iletebilirsiniz.Ergonomik Yönetici KoltuğuErgonomik insan anatomisine uygun tasarımPorsche Makam koltuğu, Rahatlığınız için tasarlanmış Baş ve boyun desteğine sahiptir. Bel bölgesi kavisli yapısı ile size tam destek sunar. Belinizi tam kavrar. 360 derece sağa sola dönüş özelliği ile yerinizden kalkmadan istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Döner sandalye arayanların tercihi. Porsche yönetici koltuğu Sırt ve bel boşluğu için özel tasarım. Kenarlardan sizi destekler. Anatomik Ahşap İskelet Büro Koltuğu Gövde: Porsche ofis koltuğu Ortopedik baskı ahşap iskelet üzerine 22 dns yoğunluğunda kullanılmış sünger sayesinde hem konforlu, hem uzun yıllarca kullanılabilecek üründür. Gövde yapısı olarak rahat ve sağlamdır.Kol: Porsche yönetici koltuğu krom kaplama metal kola sahiptir. Üzeri sünger ve deri kaplıdır. Ofis Koltuğu ile pozisyonunuzu ayarlamak çok kolay Mekanizma: Ofis koltuğu Çift kol mekanizma sayesinde yükseklik ayarı ve geriye yatırma ayarı yapılabilmektedir. Geriye yatırdığınızda istediğiniz noktada sabitleyebilirsiniz. Yükseklik ayarlı amortisör ile yukarı-aşağı hareket ederek ofis masanızda çalışmanız için en uygun pozisyonu yakalamış olursunuz. Oturma ve sırt bölgesi bütün olarak geriye yatma beşik hareketi ve istenildiği noktada sabitleme Ayak: Porsche büro koltuğu 5 kollu yıldız ayak Metal malzemeden üretilmiş olup, krom kaplamadır. Yarı mat yüzeyi sayesinde küçük darbelerden etkilenmez. Sıvı ve nem temasından etkilenmeyerek sağlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir Tekerlek: Sessiz ve yüzeyi çizmeyecek şekilde zararsız plastik malzemeden üretilmiştir. Rahat hareket eder. Tüm yüzeylerde kullanıma uygundur.Porsche Ofis Sandalyesi Ölçüler:Yükseklik: 120-130 cmSırt Yüksekliği: 80 cmOturak Genişlik: 57 cmGenişlik: 65 cmDerinlik: 55 cm Oturum yüksekliği: 47 cm-57 cmTaşıma Kapasitesi:  120 kgPorsche Ofis Koltuğunu kampanyalı fiyatı ile hemen satın alın. Ofis koltukları fiyatları arasında boğulmayın. Tse standartları çerçevesinde kaliteli üretim yapılmıştır Bu ofis koltuğu ile kombine edebileceğiniz misafir koltuğu modellerini incelemek için Misafir koltuğu yazısına tıklayınız. Porsche Ofis Koltuğunda nasıl rahat edersiniz? Porsche ofis koltuğundaki 360 derece dönüş özelliği, yükseklik ayarı, geriye yatma ve sabitleme özelliği ile ergonomik olarak rahat edersiniz. Ergonomik kalıbı ile sizi tam destekler. ..

Sepete Ekle
Maserati Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Makam Koltuğu
5.899,90TL Eski Vergi: 5.363,55TL

Maserati Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Makam KoltuğuMaserati Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Makam KoltuğuMaserati Ofis Sandalyesi Ofis Koltuğu Makam KoltuğuMaserati Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Makam KoltuğuOFİS KOLTUĞU YÖNETİCİ KOLTUĞU MASERATİMobilya noktası Maserati ofis koltuğu ile kendinizi özel hissedin. Modern tasarımı ile tüm ofis mobilyalarınız ile tam uyum sağlayacak, hayalerinizdeki ofis dekorunu bu OFİS KOLTUK  ile tamamlayacaksınız. Ofis koltuğu modelleri  seçerken titiz hassas müşterilerimiz için önerimiz maserati yönetici koltuğudur. Maserati ofis koltuk modern tasarımı ile büronuza uyum sağlayacaktır. Ofis Koltukları sünger yapısıMobilya Noktası Ofis Koltukları, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz yüksek dansite değerine sahip sünger  ile oturma ve sırt bölümleri desteklenmektedir. Kolayca çökme yapmaz, sizi destekler.Maserati Ofis Koltuğu Kumaş ÖzelliğiKaliteli uzun ömürlü kaliteli suni deri . Uzun yıllar kullanabilirsiniz. Rahat silinebilir. Parlak değildir, mattır.Ergonomik Yönetici KoltuğuErgonomik insan anatomisine uygun tasarım Maserati ofis sandalyesi, Rahatlığınız için tasarlanmıştır.360 derece sağa sola dönüş özelliği ile yerinizden kalkmadan istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Döner sandalye arayanların tercihi.Maserati Makam Koltuğu Sırt ve bel boşluğu için özel tasarımAnatomik Ahşap İskelet Büro KoltuğuGövde: Maserati ofis koltuğu Ortopedik baskı iskelet üzerine 28 dns yoğunluğunda kullanılmış sünger sayesinde hem konforlu, hem uzun yıllarca kullanılabilecek üründür. Çift kat ahşap iskelete sahiptir. Kol: Maserati yönetici koltuğu Metal kola sahiptir. Krom kaplamadır. Üzerine sünger ve deri kaplamadır.Ofis Koltuğu ile pozisyonunuzu ayarlamak çok kolayMekanizma: Ofis koltuğu Çift kol mekanizma sayesinde yükseklik ayarı ve geriye yatırma ayarı yapılabilmektedir. Salıncak hareketi yani beşik hareketi yapabilmektedir. Komple geriye yatabilmektedir. Geriye yatırdığınızda istediğiniz noktada sabitleyebilirsiniz.Yükseklik ayarlı amortisör ile yukarı-aşağı hareket ederek ofis masanızda çalışmanız için en uygun pozisyonu yakalamış olursunuz.Oturma ve sırt bölgesi bütün olarak geriye yatma beşik hareketiAyak: Maserati büro koltuğu 5 kollu yıldız ayak metal malzemeden üretilmiş olup Yarı mat yüzeyi sayesinde küçük darbelerden etkilenmez. Krom kaplama yüzeye sahiptir. Kiri ve tozu belli etmez.Sıvı ve nem temasından etkilenmeyerek sağlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir.Tekerlek: Sessiz ve yüzeyi çizmeyecek şekilde zararsız plastik malzemeden üretilmiştir. Yüzeyi çizmez, rahat hareket eder. Kırılmaz.Maserati Ofis Koltuğunu kampanyalı fiyatı ile hemen satın alın. Ofis koltukları fiyatları arasında boğulmayın. Bu ofis koltuğunu kombine edebileceğiniz misafir koltuğu modellerini incelemek için Misafir koltuğu yazısına tıklayınız.Maserati Yönetici Koltuğu Ölçüler:Yükseklik: 120-130 cmSırt yüksekliği:82cmSırt genişlik: 65 cmOturak Genişlik: 62 cmOturak Derinlik: 58cmTaşıma Kapasitesi: 120 kg..

Sepete Ekle
 Oddo Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Bilgisayar Sandalyesi Fileli Koltuk  Oddo Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Bilgisayar Sandalyesi Fileli Koltuk
İndirim
Oddo Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Bilgisayar Sandalyesi Fileli Koltuk
5.500,00TL3.799,90TL Eski Vergi: 3.454,45TL

Mobilya noktası ODDO FİLELİ YÖNETİCİ KOLTUĞUOFİS KOLTUĞU YÖNETİCİ KOLTUĞU ODDOFileli Ofis Koltuğu OddoMobilya noktası Oddo Ofis koltuğu ile kendinizi özel hissedin. Modern tasarımı ile tüm ofis mobilyalarınız ile tam uyum sağlayacak, hayalerinizdeki ofis dekorunu bu OFİS KOLTUK  ile tamamlayacaksınız. Ofis koltuğu modelleri  seçerken titiz hassas müşterilerimiz için önerimiz Oddo yönetici koltuğudur. Oddo ofis koltuk modern tasarımı ile büronuza uyum sağlayacaktır.Başlık desteği mevcuttur. Ürün Ölçüleri:Yerden yükseklik: 120Sırt yüksekliği: 75 cmOturum genişlik: 52 cmOturum derinlik: 52 cmSırt genişlik: 65 cmBaşlık genişlik: 26 cmBaşlık yükseklik: 20 cmTaşıma Kapasitesi: 120 kgBaşlık Bölümü ve sırt desteği yukarı aşağı hareket ederek size en uygun konuma getirmenizi sağlar.Ofis Koltukları sünger yapısıMobilya Noktası Ofis Koltukları, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz yüksek dansite değerine sahip sünger  ile oturma ve sırt bölümleri desteklenmektedir. Kolayca çökme yapmaz, sizi destekler.Oturma bölümünde kullanılan sünger 55 Dns Dökme süngerdir. Çökme yapmaz. Anatomiktir.  Oddo Ofis Koltuğu Kumaş ÖzelliğiKaliteli uzun ömürlü Terletmez Fileli Kumaş . Uzun yıllar kullanabilirsiniz. Rahat silinebilir. Fileli hava alan kumaşı ile uzun saatler oturduğunuzda bile terleme yapmaz.  Ergonomik Yönetici KoltuğuErgonomik insan anatomisine uygun tasarım Oddo ofis sandalyesi, Rahatlığınız için tasarlanmıştır. 360 derece sağa sola dönüş özelliği ile yerinizden kalkmadan istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Döner sandalye arayanların tercihi. Oddo bilgisayar sandalyesi Sırt ve bel boşluğu için özel tasarımAnatomik Plastik İskelet Büro KoltuğuGövde: Oddo ofis koltuğu Ortopedik baskı iskelet üzerine 55 dns yoğunluğunda kullanılmış sünger sayesinde hem konforlu, hem uzun yıllarca kullanılabilecek üründür.Kol: Oddo ofis koltuğu plastik kola sahiptir. Kolunuzu dayadığınzı kısım yumuşak plastiktir. Plastik kol Yukarı aşağı hareketli edebilmektedir. Ayrıca ileri geri hareket edebilme özelliği de vardır. Ofis Koltuğu ile pozisyonunuzu ayarlamak çok kolayMekanizma: Ofis koltuğu Tilt mekanizma sayesinde yükseklik ayarı ve geriye yatırma ayarı yapılabilmektedir. Oturma bölümü geriye yatar beşik hareketi ile istenilen noktada sabitlenebilir. Oturma ve sırt bölgesi bütün olarak geriye yatma beşik hareketi Ayak: Oddo büro koltuğu 5 kollu yıldız ayak metal malzemeden üretilmiş olup Yarı mat yüzeyi sayesinde küçük darbelerden etkilenmez. Krom kaplama yüzeye sahiptir. Kiri ve tozu belli etmez. Sıvı ve nem temasından etkilenmeyerek sağlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir. Tekerlek: Sessiz ve yüzeyi çizmeyecek şekilde zararsız plastik malzemeden üretilmiştir. Yüzeyi çizmez, rahat hareket eder. Büyük boy tekerlektir.  Oddo Ofis Koltuğunu kampanyalı fiyatı ile hemen satın alın. Ofis koltukları fiyatları arasında boğulmayın. Bu ofis koltuğunu kombine edebileceğiniz misafir koltuğu modellerini incelemek için Misafir koltuğu yazısına tıklayınız...

Sepete Ekle
Astra Makam Koltuğu Yönetici Koltuğu Müdür Koltuğu
6.799,90TL Eski Vergi: 6.181,73TL

Astra Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Makam Koltuğu Müdür KoltuğuOFİS KOLTUĞU YÖNETİCİ KOLTUĞU AstraMobilya noktası Astra ofis koltuğu ile kendinizi özel hissedin. Modern tasarımı ile tüm ofis mobilyalarınız ile tam uyum sağlayacak, hayalerinizdeki ofis dekorunu bu OFİS KOLTUK  ile tamamlayacaksınız. Ofis koltuğu modelleri  seçerken titiz hassas müşterilerimiz için önerimiz Astra yönetici koltuğudur. Astra ofis koltuk modern tasarımı ile büronuza uyum sağlayacaktır. 2 Yıl GarantiOfis Koltukları sünger yapısıMobilya Noktası Ofis Koltukları, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz yüksek dansite değerine sahip sünger  ile oturma ve sırt bölümleri desteklenmektedir. Dökme enjeksiyon sünger. Çökme yapmaz, sizi destekler. Astra Ofis Koltuğu Kumaş ÖzelliğiKaliteli uzun ömürlü 1. sınıf deri . Uzun yıllar kullanabilirsiniz. Rahat silinebilir. Yumuşak dokuludur. Esnek yapısıya sahip olan suni deri yıpranmalara karşı dayanıklıdır. Ergonomik Yönetici KoltuğuErgonomik insan anatomisine uygun tasarım Astra ofis sandalyesi, Rahatlığınız için tasarlanmıştır. 360 derece sağa sola dönüş özelliği ile yerinizden kalkmadan istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Döner sandalye arayanların tercihi. Astra Makam Koltuğu Sırt ve bel boşluğu için özel tasarım Anatomik Ahşap İskelet Büro KoltuğuGövde: Astra ofis koltuğu Ortopedik baskı iskelet üzerine 55 dns yoğunluğunda kullanılmış Dökme sünger sayesinde hem konforlu, hem uzun yıllarca kullanılabilecek üründür. Kesinlikle çökme yapmaz.  Kol: Astra yönetici koltuğu Metal kola sahiptir. Krom kaplamadır. Üzerine sünger ve deri kaplamadır. Ofis Koltuğu ile pozisyonunuzu ayarlamak çok kolayMekanizma: Ofis koltuğu Çift kol mekanizma sayesinde yükseklik ayarı ve geriye yatırma ayarı yapılabilmektedir. Salıncak hareketi yani beşik hareketi yapabilmektedir. Komple geriye yatabilmektedir. Geriye yatırdığınızda istediğiniz noktada sabitleyebilirsiniz. Yükseklik ayarlı amortisör ile yukarı-aşağı hareket ederek ofis masanızda çalışmanız için en uygun pozisyonu yakalamış olursunuz. Oturma ve sırt bölgesi bütün olarak geriye yatma beşik hareketi Ayak: Astra büro koltuğu 5 kollu yıldız ayak metal malzemeden üretilmiş olup Yarı mat yüzeyi sayesinde küçük darbelerden etkilenmez. Krom kaplamadır. Toza ve kire karşı dayanıklıdır. Sıvı ve nem temasından etkilenmeyerek sağlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir. Tekerlek: Sessiz ve yüzeyi çizmeyecek şekilde zararsız plastik malzemeden üretilmiştir. Yüzeyi çizmez, rahat hareket eder. Astra Ofis Koltuğunu kampanyalı fiyatı ile hemen satın alın. Ofis koltukları fiyatları arasında boğulmayın. Bu ofis koltuğunu kombine edebileceğiniz misafir koltuğu modellerini incelemek için Misafir koltuğu yazısına tıklayınız.Astra Patron Koltuğu Ölçüleri:Yükseklik: 120 cmGenişlik: 60 cmDerinlik. 50 cm..

Sepete Ekle
Oliv Fileli Ofis Koltuğu Yönetici Sandalyesi Bilgisayar Koltuğu
4.999,90TL Eski Vergi: 4.545,36TL

Mobilya noktası Oliv FİLELİ YÖNETİCİ KOLTUĞUMobilya Noktası Oliv Fileli Ofis koltuğu ile kendinizi özel hissedin. Modern tasarımı ile tüm ofis mobilyalarınız ile tam uyum sağlayacak, hayalerinizdeki ofis dekorunu bu OFİS KOLTUK  ile tamamlayacaksınız. Ofis koltuğu modelleri  seçerken titiz hassas müşterilerimiz için önerimiz Oliv yönetici koltuğudur. Oliv ofis koltuk modern tasarımı ile büronuza uyum sağlayacaktır.Başlık Ve Bel desteği mevcuttur. 2 Yıl GarantiliFileli Ofis Koltuğu OlivÜrün Ölçüleri:Yerden yükseklik: 134Sırt yüksekliği: 64 cmOturum genişlik: 52 cmKollar dahil genişlik: 67 cmOturum derinlik: 50 cmSırt genişlik: 67 cmTaşıma Kapasitesi: 120 kgOfis Koltukları sünger yapısıMobilya Noktası Ofis Koltukları, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz yüksek dansite değerine sahip sünger  ile oturma ve sırt bölümleri desteklenmektedir. Kolayca çökme yapmaz, sizi destekler.Oturma bölümünde kullanılan sünger 32 Dns süngerdir. Çökme yapmaz. Anatomiktir.  Poliüretan Dökme süngerdir. OFİS KOLTUĞU YÖNETİCİ KOLTUĞU OlivOliv Ofis Koltuğu Kumaş ÖzelliğiKaliteli uzun ömürlü Terletmez Fileli Kumaş . Uzun yıllar kullanabilirsiniz. Rahat silinebilir. Fileli hava alan kumaşı ile uzun saatler oturduğunuzda bile terleme yapmaz.  Ergonomik Yönetici KoltuğuErgonomik insan anatomisine uygun tasarım Oliv ofis sandalyesi, Rahatlığınız için tasarlanmıştır. 360 derece sağa sola dönüş özelliği ile yerinizden kalkmadan istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Döner sandalye arayanların tercihi. Oliv bilgisayar sandalyesi Sırt ve bel boşluğu için özel tasarımAnatomik Plastik İskelet Büro KoltuğuGövde: Oliv ofis koltuğu Ortopedik baskı iskelet üzerine plastik enjeksiyon iskelettir. 55 dns yoğunluğunda kullanılmış oturma sünger sayesinde hem konforlu, hem uzun yıllarca kullanılabilecek üründür. Hareketli Kol: Oliv ofis koltuğu plastik kola sahiptir. Kolunuzu dayadığınız kısım yumuşak plastiktir. Plastik kol Yukarı aşağı hareketli edebilmektedir. Ayrıca ileri geri hareket edebilme özelliği de vardır. Ofis Koltuğu ile pozisyonunuzu ayarlamak çok kolayMekanizma: Ofis koltuğu Multi-Tilt mekanizma sayesinde yükseklik ayarı ve geriye yatırma ayarı yapılabilmektedir. Oturma ve sırt bölümü geriye yatar beşik hareketi ile istenilen noktada sabitlenebilir. Oturma ve sırt bölgesi birlikte geriye yatma beşik hareketi Ayak: Oliv büro koltuğu 5 kollu yıldız ayak Plastik malzemeden üretilmiş olup Yarı mat yüzeyi sayesinde küçük darbelerden etkilenmez. Oldukça sağlamdır. Kiri ve tozu belli etmez. Sıvı ve nem temasından etkilenmeyerek sağlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir. Tekerlek: Sessiz ve yüzeyi çizmeyecek şekilde zararsız plastik malzemeden üretilmiştir. Yüzeyi çizmez, rahat hareket eder. Kırılmaz.Oliv Ofis Koltuğunu kampanyalı fiyatı ile hemen satın alın. Ofis koltukları fiyatları arasında boğulmayın. Bu ofis koltuğunu kombine edebileceğiniz misafir koltuğu modellerini incelemek için Misafir koltuğu yazısına tıklayınız...

Sepete Ekle
Darga Makam Koltuğu Müdür Koltuğu Patron Koltuğu Darga Makam Koltuğu Müdür Koltuğu Patron Koltuğu
İndirim
Darga Makam Koltuğu Müdür Koltuğu Patron Koltuğu
7.700,00TL5.999,90TL Eski Vergi: 5.454,45TL

DARGA MAKAM KOLTUĞU MÜDÜR KOLTUĞU PATRON KOLTUĞUMobilya Noktası Darga makam koltuğu kendini özel hissetmek isteyen, rahatlığını düşünenler için tasarlandı. Modern tasarım ofis koltuğunu, ofis mobilyalarınız ile  uyumlu bir şekilde kullanabileceğiniz bir ofis dekoruna sahip olacaksınız. Ofis koltuğu modelleri arasında kararsız kalan müşterilerimiz için fiyat-performans ürünü Darga makam koltuğudur. Darga OFİS KOLTUK kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. ERGONOMİK OFİS KOLTUĞU OFİS SANDALYESİ YÖNETİCİ KOLTUĞU2 Yıl GarantiDarga Ofis Koltuğu Sünger YapısıDarga yönetici koltuğunda kullandığımız sünger 26 dansite yüksek kaliteli kolayca çökme yapmayan bir yapıya sahiptir. Sizi tam destekler. Uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Toplam sünger kalınlığı 12 cm dir. Diğer ofis koltuklarından daha kalındır. İşçilik sırasında yapılan özel bir işlem ile daha pufidik bir yapıda görünmektedir. Darga Ofis Koltuğu Kumaş Yapısı1. sınıf kaliteli suni deri. Darga müdür koltuğu üretiminde yumuşak yapılı, et kalınlığı fazladır. Esnektir kolayca yırtılmaz, soyulmaz. Uzun yıllar dayanıklı bir deri ofis koltuğudur. Kolay leke tutmaz. Ilık sabunlu bez ile rahatlıkla silip temizleyebilirsiniz. İnsan anatomisine uygun tasarım Darga ofis koltuğu rahalığınız için tasarlandı.Darga makam koltuğu 360 derece kendi etrafında dönebilen döner sandalye. Sırt ve bel boşluğu için özel tasarım.Darga Makam Koltuğu Anatomik Ahşap İskeletGövde: Darga Patron Koltuğu ergonomik baskı çift kat iskelet üzerine 26 dansite gri sünger ile desteklenmiştir. Konforlu ve uzun saat oturumlar için uygundur.Kol: Darga ofis sandalyesinde 8 cm genişliğinde metal sac malzeme kullanılmıştır. Krom kaplama yapılarak pasa ve kire karşı koruma sağlanmıştır. Yüksek kilolara dayanıklıdır. Kol üstünde 2 cm kalınlığında sünger ve deri kaplıdır. Darga makam koltuğu ile pozisyonunuzu ayarlamak çok kolayMekanizma: Darga yönetici koltuğunda çift kollu multi tilt mekanizma kullanılmıştır. Yüksekliği ayarlayabilirsiniz. Diğer kol ile de geriye yatırma ve istenilen noktada sabitleme yapabilirsiniz. Geriye yatırıp istenilen noktada sabitleyebilirsiniz. Oturma ve sırt bölgesi birlikte geriye yatmaktadır. Beşik hareketi. Yaklaşık 45 derece yatabilmektedir.Yükseklik ayarlı amortisör ile 10 cm kadar yükselip alçalmaktadır. Ofis masanızda doğru yüksekliği yakalamak için kullanabilirsiniz. Ayak: Darga makam koltuğunda konik metal ayak kullanılmıştır. Krom kaplamadır. Kire ve pasa karşı dayanıklıdır. Nem temasına dayanıklıdır. Kalın metal kullanılmıştır. Kolay kolay kırılmaz. Yarı mat yüzeyi sayesinde darbelerden kolay etkilenmez. Kiri tozu belli etmez. Kolayca temizlenebilir. Ayak çapı 60 cm dir.Sağlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir. Tekerlek:  Sessiz ve yüzeyi çizmeyen kaliteli tekerlekler kullanılmıştır. Kırılmaz tekerlektir. Darga ofis koltuğu hareket ettirdiğinizde takılma yapmaz kolayca döner. Rahat hareket eder.Kullanılan malzemeler zararsız hammaddelerden üretilmiştir. Darga makam koltuğunu en ucuz makam koltuğu fiyatı ile satın alın. Sınırlı stok olan ürünümüzün kampanyalı fiyatını kaçırmayın.Darga ofis sandalyesi ile kombine edebileceğiniz misafir koltuğu modellerini incelemek için Misafir Koltuğu yazısına tıklayınız. Darga Makam Koltuğu Ölçüleri:Yükseklik: 120-130 cmSırt yüksekliği: 83 cmDerinlik: 60 cmOturak Genişlik: 60 cmKollar dahil genişlik: 68 cmOturum yüksekliği:  47-57 cmSırt genişlik: 60 cm..

Sepete Ekle

İlgili Mesajlar

Yorum Yaz

En çok Tercih Edilen Popüler Ofis Mobilyaları

Çok Satanlar

department image Online

Satış

Mobilya Noktası