Uzun Saat Oturmak İçin En Rahat Ofis Koltuğu Nasıl Olmalıdır?
08 Nov

Uzun Saat Oturmak İçin En Rahat Ofis Koltuğu Nasıl Olmalıdır?

Tarafından gönderildi: Mobilya Noktası Kez Okuma: 492 Yorumlar: 0

Uzun Saat Oturmak İçin En Rahat Ofis Koltuğu Nasıl Olmalıdır?

Pandemi ortamıyla birlikte çoğu insan ev ofisleriyle sınırlı kaldı. İzin verildiğinde, bazılarınız acil servis sağlamak için bir ofise gidiyorsunuz.

Ofiste ya da ev ofiste uzun saatler çalışırken neden dar ve eziyetli hissederek gergin bir sandalyede oturuyorsunuz? Uzun mesafeli bir uçuşun ekonomik koltuğunda sıkışık ve yorgun oturmak gibi! Bazı insanlar bir sandalyede bağdaş kurup oturmanın iyi bir fikir olduğuna inanır. Ama öyle mi?

En konforlu yönetici ofis koltuklarını uzun süreler için ayıran özellikler nelerdir? Tahmin edebileceğiniz gibi, aranacak en önemli özellikler rahatlık ve ergonomidir. İşyeri koltuğunuzda uzun süre oturuyorsanız, vücudunuza uygun şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Masa sandalyelerinde kullanılan malzemeler söz konusu olduğunda iyi bir karşılaştırma devreye giriyor. Bir ofis koltuğunda uzun saatler oturmak rahatsız edici olabilir, bu nedenle örgü kumaş, fileli kumaş gibi geçirgen malzemeler önemlidir. Kaliteli deri de tercih edebilirsiniz. Ayrıca sandalyenizin birkaç kullanımda yıpranmayacak sağlam malzemelerden yapıldığından da emin olmak istersiniz.

 Tüm gün oturmak için en iyi koltuğu keşfederken,  her kullanıcı için kişiselleştirilmiş özellikler sunan, uzun saatler boyunca en rahat OFİS KOLTUĞU hakkındaki görüşlerimizi okuyun.

konfor nedir? Uzun saatler oturmak için en iyi sandalye hangisidir ?

Ergonomi - Konfor İhtiyacı

 ergonomi-konfor-ihtiyaci

Ergonomik Ofis sandalyesi , çalışırken rahat bir duruşa sahip olmanızı sağlar Ayarlanabilir sırtlıklar, kolçaklar, sırtlıklar, boyunluklar ve koltuk yüksekliği ile daha yüksek konfor seviyeleri sunulmaktadır. Bu, her kullanıcının farklı bir vücut duruşuna ve boyuna sahip olduğu gerçeğine dayanmaktadır. Ergonomik bir ofis koltuğu, her kullanıcıya ihtiyaçlarına göre yüksek düzeyde ayarlanabilirlik sağlamalıdır. Yönergeler, bilgisayarda çalışırken nasıl oturmanız gerektiğini, kollarınızın nerede olması gerektiğini ve maksimum rahatlık için bilekleri nasıl yerleştirmeniz gerektiğini belirtir. 

Uzun saatler boyunca en iyi ofis koltukları sizi tüm gün rahat ettirmekle kalmaz, aynı zamanda uzun yıllar dayanır. Kötü bir sandalyenin genel sağlığınıza verebileceği büyük zararı göz önünde bulundurarak, doğru ofis koltuğunu seçmenin önemini abartmak zor. Bir masa sandalyesini birkaç saniye test etmenin ve ayaklara uyduğundan emin olmanın bir yolu yoktur.

Bu nedenle, bu sorunu çözmek için kişiselleştirebileceğiniz ve tercihlerinize göre değiştirebileceğiniz ergonomik özelliklere sahip, uzun saatler boyunca rahat bir bilgisayar koltuğu seçmelisiniz. Koltuğunuzun tam tersi yerine size hizmet etmesi gerekiyor. Ayrıca, uzun süreler boyunca yüksek düzeyde rahatlık sunabilen ergonomik ofis koltuklarına olan talepte önemli bir artış olmuştur.

Çünkü bugünlerde koltuklarımızda oturarak çok zaman harcıyoruz. Her gün işinizde altı ila sekiz saat oturmanız gerektiğini düşünürsek, ergonomik olarak tasarlanmış bir bilgisayar koltuğu satın almak sağlığınızı korumak için harika bir yöntemdir.


Uzun Saat Oturmak İçin En İyi Ofis Koltuğu

Düzenli olarak uzaktan çalışıyorsanız veya iş istasyonunuzda çok fazla zaman harcıyorsanız, düzenli bir işin zihinsel ve fiziksel sağlığınız üzerinde ne kadar yorucu olabileceğini zaten biliyorsunuzdur. İster bankacılık kurumunda, ister devlet hastanesinde, ister kendi evinizde çalışıyor olun, herhangi bir ofis işi, rahatsız edici bir duruşta uzun saatler gerektirir. Birçok insan, kötü duruşun neden olduğu boyun ve sırt sorunlarına katlanır.

 Herhangi bir çalışma alanındaki birçok büyük sorundan biri, uygun olmayan ergonomidir. İşçilerin ağrı ve sızılardan şikayet ettiğini duymanızın nedeni budur. Bununla birlikte, bir çalışma alanının size motivasyonu ve üretkenliği teşvik eden rahat bir ortam sağlaması beklenir.

Rahat bir ofis koltuğu , çalışma gününüzü keyifli hale getirmenize ve kendinizi yenilenmiş hissetmenize yardımcı olabilir . Ev ofisinizde rahat bir ofis koltuğunuz varken günlük işlerinizi yaparken ağrı ve sızı çektiğiniz günler geride kaldı. Bununla birlikte, piyasa çeşitli ofis koltuklarıyla dolup taşıyor ve bu da optimum konfor ve destek sunan birini seçmeyi zorlaştırıyor.

Bir Ofis Koltuğunu Rahat Yapan Nedir?

Birçok özellik, uzun süre oturmak için rahat bir ofis koltuğu oluşturur. Bununla birlikte, rahat bir ofis koltuğu tasarlarken çokça düşünülen bir özellik, örgü kumaşın dahil edilmesidir. Fileli Kumaş, kullanıcılara gelişmiş nefes alabilirlik sunduğu için ofis mobilyalarının yapımında yaygın olarak kullanılan bir malzemedir

Bunun nedeni, sandalyeye giren ve çıkan hava akışının kısıtlanmamasıdır. Yani, uzun süre oturmaktan kaynaklanan sınırlı su buharı oluşumu yoktur. Sonuç olarak, terli ve rahatsız olmak yerine tazelenmiş hissedersiniz.

Bunun haricinde keten kumaş da iyi bir seçenek olabilir. 

Suni deri ve gerçek deri seçenekleri de iyi kalitede üretildiği zaman uzun zaman rahatlıkla kullanabileceğiniz kumaş seçeneklerindedir. Burada dikkat edilmesi gereken derinin çok ince olmaması ve çevreye duyarlı malzemelerden üretilmesidir.

Herhangi bir rahat masa sandalyesindeki bir diğer önemli özellik, etkili bir bel destek sisteminin dahil edilmesidir  . Bir bel destek sistemi oluştururken, oturduğunuzda sırtınıza, boynunuza ve omuzlarınıza doğru desteğin sunulmasını sağlarken sandalyenin omurganızın doğal eğriliğini takip etmesini sağlamak için bu tasarıma bir masa sandalyesi için uygun ergonomi uygulanır. .

Ergonomik Sandalye Satın Alma Artıları:

·        Rahat ofis koltuğu boyun, omuz ve sırt ağrılarını azaltmak için doğru ergonomiyle donatılmıştır .

·        Ergonomik sandalye, motivasyonu ve üretkenliği artırmak için çalışan rahat bir çalışma alanı sağlama yeteneğine sahiptir .

·        Etkili bir bel destek sistemine sahip ergonomik bir sandalye, siz çalışırken kullanıcının optimum konfor elde etmesine yardımcı olur.

Ergonomik Sandalye Satın Alma Eksileri:

·        Ergonomik ofis koltukları pahalı olmakla ilişkilendirilir.

·        Bu ergonomik ofis koltuklarının montaj sürecinin, zaman alıcı ve gerçekleştirmesi karmaşık olma ününe sahip olduğu bilinmektedir.

En Rahat Ofis Koltuğu Seçenekleri Nelerdir?

Ofis koltukları pazarı sonsuzdur. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla seçenek var. Ancak, bu ofis koltuklarının tümü, tüm çalışma gününüz boyunca rahat olmanızı sağlamak için doğru özelliklerle üretilmemiştir.

Bu nedenle, optimum konfor sunmayanlardan konforlu masa sandalyesi seçeneklerini belirlemek zor olabilir. Bu nedenle, en rahat 20 ofis masası seçeneğinin bu listesini oluşturduk.

Bunu yaparak, son satın alma işleminizi biraz daha kolay ve daha az göz korkutucu hale getirmenize yardımcı olmayı umuyoruz. Tahminleri ortadan kaldırmak ve bu rahat ofis masası seçeneklerinin her birini kullanırken tam olarak ne bekleyebileceğinizi anlamanıza yardımcı olmak istiyoruz.

Bu sebeple sizi sitemizdeki rahat ofis koltukları seçeneklerine yönlendirmek istiyoruz. Aşağıdaki resme tıklayarak inceleyebilirsiniz. 

rahat-ofis-koltuklari


https://www.mobilyanoktasi.com/ofis-koltuklari

 

 

Bir Ofis Koltuğunu Rahat Yapan Nedir?

Birçok özellik, uzun süre oturmak için rahat bir ofis koltuğu oluşturur. Bununla birlikte, rahat bir ofis koltuğu tasarlarken çokça düşünülen bir özellik, örgü kumaşın dahil edilmesidir. Fileli Kumaş, kullanıcılara gelişmiş nefes alabilirlik sunduğu için ofis mobilyalarının yapımında yaygın olarak kullanılan bir malzemedir

En Rahat Ofis Koltuğu Seçenekleri Nelerdir?

Ofis koltukları pazarı sonsuzdur. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla seçenek var. Bu seçeneklere https://www.mobilyanoktasi.com/ofis-koltuklari adresinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Ürünler

Porsche Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Makam Koltuğu Siyah Porsche Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Makam Koltuğu Siyah
İndirim
Porsche Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Makam Koltuğu Siyah
6.600,00TL4.999,90TL Eski Vergi: 4.545,36TL

Porsche Müdür Koltuğu Patron Koltuğu Ofis Koltuğu Ofis Sandalyesi Porsche Yönetici Koltuğu İnsan Anatomisine Uygun Tasarım Sırt Ve Baş Bölgesi İçin Ergonomik Dizayn Yıllar Boyunca Kullanabileceğiniz Porsche Yönetici Koltuğu Dayanıklılık Konusunda Kaliteli Üretim Esasların Uygun Olarak Üretilmiştir.Derisi Mattır parlak değildir.2 Yıl Garantili Porsche BİLGİSAYAR ÇALIŞMA SANDALYESİGÜÇLÜ VE GENİŞ YAPISI İLE MAKAM TAKIMLARINIZA VE OFİSİNİZE TAM UYUM SAĞLACAK OLAN Porshce MAKAM KOLTUĞU KALİTELİ DERİ KUMAŞI UZUN ÖMÜRLÜ KULLANIM SAĞLAYACAKTIR. DERİ YÖNETİCİ MÜDÜR KOLTUĞU Porsche Patron Koltuğu Porsche ofis sandalyesi Rahatlığınız için tasarlanmıştır. Mobilya Noktası Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Porsche OFİS KOLTUĞU YÖNETİCİ KOLTUĞU PORSCHE Mobilya Noktası Porsche Yönetici koltuğu ile kendinizi özel hissedin. Modern tasarımı ile tüm ofis mobilyalarınız ile tam uyum sağlayacak, hayalerinizdeki ofis dekorunu bu OFİS KOLTUK ile tamamlayacaksınız. Ofis koltuğu modelleri seçerken titiz hassas müşterilerimiz için önerimiz Porsche makam koltuğudur. PORSCHE ofis koltuk modern tasarımı ile büronuza uyum sağlayacaktır. Ofis Koltukları sünger yapısı Mobilya Noktası Ofis Koltukları, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz yüksek dansite değerine sahip sünger  ile oturma ve sırt bölümleri desteklenmektedir. Kolayca çökme yapmaz, sizi destekler.Porsche Ofis Koltuğu Kumaş ÖzelliğiKaliteli uzun ömürlü suni deri . Uzun yıllar kullanabilirsiniz. Rahat silinebilir. Ilık sabunlu nemli bir bez ile kolayce temizlenir. Resimde görününen renk haricinde dilediğiniz bir renk talebi var ise sipariş aşamasında not olarak iletebilirsiniz.Ergonomik Yönetici KoltuğuErgonomik insan anatomisine uygun tasarımPorsche Makam koltuğu, Rahatlığınız için tasarlanmış Baş ve boyun desteğine sahiptir. Bel bölgesi kavisli yapısı ile size tam destek sunar. Belinizi tam kavrar. 360 derece sağa sola dönüş özelliği ile yerinizden kalkmadan istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Döner sandalye arayanların tercihi. Porsche yönetici koltuğu Sırt ve bel boşluğu için özel tasarım. Kenarlardan sizi destekler. Anatomik Ahşap İskelet Büro Koltuğu Gövde: Porsche ofis koltuğu Ortopedik baskı ahşap iskelet üzerine 22 dns yoğunluğunda kullanılmış sünger sayesinde hem konforlu, hem uzun yıllarca kullanılabilecek üründür. Gövde yapısı olarak rahat ve sağlamdır.Kol: Porsche yönetici koltuğu krom kaplama metal kola sahiptir. Üzeri sünger ve deri kaplıdır. Ofis Koltuğu ile pozisyonunuzu ayarlamak çok kolay Mekanizma: Ofis koltuğu Çift kol mekanizma sayesinde yükseklik ayarı ve geriye yatırma ayarı yapılabilmektedir. Geriye yatırdığınızda istediğiniz noktada sabitleyebilirsiniz. Yükseklik ayarlı amortisör ile yukarı-aşağı hareket ederek ofis masanızda çalışmanız için en uygun pozisyonu yakalamış olursunuz. Oturma ve sırt bölgesi bütün olarak geriye yatma beşik hareketi ve istenildiği noktada sabitleme Ayak: Porsche büro koltuğu 5 kollu yıldız ayak Metal malzemeden üretilmiş olup, krom kaplamadır. Yarı mat yüzeyi sayesinde küçük darbelerden etkilenmez. Sıvı ve nem temasından etkilenmeyerek sağlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir Tekerlek: Sessiz ve yüzeyi çizmeyecek şekilde zararsız plastik malzemeden üretilmiştir. Rahat hareket eder. Tüm yüzeylerde kullanıma uygundur.Porsche Ofis Sandalyesi Ölçüler:Yükseklik: 120-130 cmSırt Yüksekliği: 80 cmOturak Genişlik: 57 cmGenişlik: 65 cmDerinlik: 55 cm Oturum yüksekliği: 47 cm-57 cmTaşıma Kapasitesi:  120 kgPorsche Ofis Koltuğunu kampanyalı fiyatı ile hemen satın alın. Ofis koltukları fiyatları arasında boğulmayın. Tse standartları çerçevesinde kaliteli üretim yapılmıştır Bu ofis koltuğu ile kombine edebileceğiniz misafir koltuğu modellerini incelemek için Misafir koltuğu yazısına tıklayınız. Porsche Ofis Koltuğunda nasıl rahat edersiniz? Porsche ofis koltuğundaki 360 derece dönüş özelliği, yükseklik ayarı, geriye yatma ve sabitleme özelliği ile ergonomik olarak rahat edersiniz. Ergonomik kalıbı ile sizi tam destekler. ..

Sepete Ekle
Porsche Misafir Koltuğu Bekleme Koltuğu Ofis Sandalyesi
4.499,90TL Eski Vergi: 4.090,82TL

Mobilya Noktası Ofis Koltuğu Misafir Koltuğu PorshceOFİS KOLTUĞU Misafir Koltuğu PorscheMobilya noktası Porsche Misafir Koltuğu ile kendinizi özel hissedin. Modern tasarımı ile tüm ofis mobilyalarınız ile tam uyum sağlayacak, hayalerinizdeki ofis dekorunu bu OFİS KOLTUK  ile tamamlayacaksınız. Ofis koltuğu modelleri seçerken titiz hassas müşterilerimiz için önerimiz Porsche Misafir koltuğudur. Porsche ofis koltuk modern tasarımı ile büronuza uyum sağlayacaktır. Ofis Koltukları sünger yapısı Mobilya noktası Ofis Koltukları, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz yüksek dansite değerine sahip sünger  ile oturma ve sırt bölümleri desteklenmektedir. Kolayca çökme yapmaz, sizi destekler.Porsche Bekleme Koltuğu Kumaş ÖzelliğiKaliteli uzun ömürlü suni deri . Uzun yıllar kullanabilirsiniz. Rahat silinebilir. Resimde görününen renk haricinde dilediğiniz bir renk talebi var ise sipariş aşamasında not olarak iletebilirsiniz.Ergonomik Misafir SandalyesiErgonomik insan anatomisine uygun tasarımPorsche ofis sandalyesi, Rahatlığınız için tasarlanmış Baş ve boyun desteğine sahiptir. Bel bölgesi kenarlarında özel silikon dolgu ile desteklenmiştir. Belinizi tam kavrar.360 derece sağa sola dönüş özelliği ile yerinizden kalkmadan istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Döner sandalye arayanların tercihi.Porsche ofis misafir sandalyesi Sırt ve bel boşluğu için özel tasarımAnatomik Ahşap İskelet Büro KoltuğuGövde: Porsche ofis misafir koltuğu Ortopedik baskı ahşap çift katlı iskelet üzerine 22 dns yoğunluğunda kullanılmış sünger sayesinde hem konforlu, hem uzun yıllarca kullanılabilecek üründür.Kol: Porsche misafir koltuğu krom kaplama metal kola sahiptir. Üzeri sünger ve deri kaplıdır.Ayak: Porsche büro koltuğu u ayak krom malzemeden üretilmiş olup Yarı mat yüzeyi sayesinde küçük darbelerden etkilenmez.Sıvı ve nem temasından etkilenmeyerek sağlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir.Porsche  Ofis Koltuğunu kampanyalı fiyatı ile hemen satın alın. Ofis koltukları fiyatları arasında boğulmayın.Bu ofis misafir koltuğu kombine edebileceğiniz yönetici koltuğu modellerini incelemek için Yönetici Koltukları yazısına tıklayınız...

Sepete Ekle
Porsche Makam Koltuğu Yönetici Koltuğu Ofis Koltuğu Ahşap
İndirim
Porsche Makam Koltuğu Yönetici Koltuğu Ofis Koltuğu Ahşap
7.700,00TL5.799,90TL Eski Vergi: 5.272,64TL

 Porsche Ahşap Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Makam KoltuğuPorsche Ahşap Yönetici KoltuğuMobilya Noktası Porsche Ahşap ofis koltuğu ile kendinizi özel hissedin. Modern tasarımı ile tüm ofis mobilyalarınız ile tam uyum sağlayacak, hayalerinizdeki ofis dekorunu bu OFİS KOLTUK  ile tamamlayacaksınız. Ofis koltuğu modelleri  seçerken titiz hassas müşterilerimiz için önerimiz Porsche Ahşap yönetici koltuğudur. Porsche Ahşap ofis koltuk modern tasarımı ile büronuza uyum sağlayacaktır.2 Yıl GarantiliOfis Koltukları sünger yapısıMobilya Noktası Ofis Koltukları, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz yüksek dansite değerine sahip sünger  ile oturma ve sırt bölümleri desteklenmektedir. Kolayca çökme yapmaz, sizi destekler.Porsche Ahşap Ofis Koltuğu Kumaş ÖzelliğiKaliteli uzun ömürlü 1. sınıf deri . Uzun yıllar kullanabilirsiniz. Rahat silinebilir. Yumuşak dokuludur. Esnek yapısıya sahip olan suni deri yıpranmalara karşı dayanıklıdır.Ergonomik Yönetici KoltuğuErgonomik insan anatomisine uygun tasarımPorsche ofis sandalyesi, Rahatlığınız için tasarlanmıştır.360 derece sağa sola dönüş özelliği ile yerinizden kalkmadan istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Döner sandalye arayanların tercihi. Porsche Ahşap yönetici koltuğu Sırt ve bel boşluğu için özel tasarımAnatomik Ahşap İskelet Büro KoltuğuGövde: Porsche Ahşap ofis koltuğu Ortopedik baskı iskelet üzerine 22 dns yoğunluğunda kullanılmış sünger sayesinde hem konforlu, hem uzun yıllarca kullanılabilecek üründür. Ahşap iskelete sahiptir. Kol: Porsche Ahşap yönetici koltuğu metal kola sahiptir. Ahşap kol ceviz rengi cila ile kaplanmıştır. Üzerinde kolunuzun geldiği yerde sünger üstüne deri kaplanmıştır. Zararlı olmayan malzemelerden üretilmiştir.Ofis Koltuğu ile pozisyonunuzu ayarlamak çok kolayMekanizma: Ofis koltuğu Çift kol mekanizma sayesinde yükseklik ayarı ve geriye yatırma ayarı yapılabilmektedir. Geriye yatırdığınızda istediğiniz noktada sabitleyebilirsiniz. Oturma bölümü geriye yatar beşik hareketi ile istenilen noktada sabitlenebilir.Yükseklik ayarlı amortisör ile yukarı-aşağı hareket ederek ofis masanızda çalışmanız için en uygun pozisyonu yakalamış olursunuz.Oturma ve sırt bölgesi bütün olarak geriye yatma beşik hareketiAyak:  Porsche Ahşap büro koltuğu 5 kollu yıldız ayak metal malzemeden üretilmiş olup üzeri ahşap ayak dilimleri ile kaplanmıştır. Ahşap yüzeyler ceviz rengi cila ile cilalanmıştır.  Sağlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir.Tekerlek: Sessiz ve yüzeyi çizmeyecek şekilde zararsız plastik malzemeden üretilmiştir. Yüzeyi çizmez, rahat hareket eder. Kırılmaz.  Ahşap  Ofis Koltuğunu kampanyalı fiyatı ile hemen satın alın. Ofis koltukları fiyatları arasında boğulmayın.Bu ofis koltuğunu kombine edebileceğiniz misafir koltuğu modellerini incelemek için Misafir koltuğu yazısına tıklayınız.Porsche Ahşap Yönetici Koltuğu Ölçüler:Yükseklik: 120-130 cmSırt Yüksekliği: 82 cmOturak Genişlik: 57 cmGenişlik: 65 cmDerinlik: 55 cmOturum yüksekliği: 47 cm-57 cm..

Sepete Ekle
Ergo Ofis Koltuğu Makam Koltuğu Yönetici Koltuğu Fileli Bilgisayar
3.999,90TL Eski Vergi: 3.636,27TL

Mobilya Noktası Ergo Fileli Yönetici KoltuğuOFİS KOLTUĞU YÖNETİCİ KOLTUĞU ErgoMobilya Noktası Ergo Ofis koltuğu ile kendinizi özel hissedin. Modern tasarımı ile tüm ofis mobilyalarınız ile tam uyum sağlayacak, hayalerinizdeki ofis dekorunu bu FİLELİ OFİS KOLTUK ile tamamlayacaksınız. Ofis koltuğu modelleri seçerken titiz hassas müşterilerimiz için önerimiz Ergo yönetici koltuğudur. Ergo ofis koltuk modern tasarımı ile büronuza uyum sağlayacaktır.Ergo Fileli Çalışma Sandalyesi Başlık desteği mevcuttur. Ürün Ölçüleri:Yerden yükseklik: 125 cm-135 cmSırt yüksekliği: 65 cmOturum genişlik: 50 cmOturum derinlik: 50 cmSırt genişlik: 45 cmBaşlık genişlik: 26 cmBaşlık yükseklik: 20 cmTaşıma kapasitesi: 120 kgOfis Koltukları sünger yapısıMobilya Noktası Ofis Koltukları, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz yüksek dansite değerine sahip sünger  ile oturma ve sırt bölümleri desteklenmektedir. Kolayca çökme yapmaz, sizi destekler.Ergo Ofis Koltuğu Kumaş ÖzelliğiKaliteli uzun ömürlü Terletmez Fileli Kumaş . Uzun yıllar kullanabilirsiniz. Rahat silinebilir. Fileli hava alan kumaşı ile uzun saatler oturduğunuzda bile terleme yapmaz. Ergonomik Yönetici KoltuğuErgonomik insan anatomisine uygun tasarım Ergo ofis sandalyesi, Rahatlığınız için tasarlanmıştır.360 derece sağa sola dönüş özelliği ile yerinizden kalkmadan istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Döner sandalye arayanların tercihi.Ergo bilgisayar sandalyesi Sırt ve bel boşluğu için özel tasarımAnatomik Plastik İskelet Büro KoltuğuGövde: Ergo fileli ofis koltuğu Ortopedik baskı iskelet üzerine 28 dns yoğunluğunda kullanılmış sünger sayesinde hem konforlu, hem uzun yıllarca kullanılabilecek üründür.Kol: Ergo ofis koltuğu plastik kola sahiptir.Ofis Koltuğu ile pozisyonunuzu ayarlamak çok kolayMekanizma: Ofis koltuğu Tilt mekanizma sayesinde yükseklik ayarı ve geriye yatırma ayarı yapılabilmektedir. Oturma bölümü geriye yatar beşik hareketi ile istenilen noktada sabitlenebilir.Oturma ve sırt bölgesi bütün olarak geriye yatma beşik hareketiAyak: Ergo büro koltuğu 5 kollu yıldız ayak metal malzemeden üretilmiş olup Yarı mat yüzeyi sayesinde küçük darbelerden etkilenmez. Krom kaplama yüzeye sahiptir. Kiri ve tozu belli etmez.Sıvı ve nem temasından etkilenmeyerek sağlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir.Tekerlek: Sessiz ve yüzeyi çizmeyecek şekilde zararsız plastik malzemeden üretilmiştir. Yüzeyi çizmez, rahat hareket eder. Kırılmaz tekerdir..Ergo Ofis Koltuğunu kampanyalı fiyatı ile hemen satın alın. Ofis koltukları fiyatları arasında boğulmayın.Bu ofis koltuğunu kombine edebileceğiniz misafir koltuğu modellerini incelemek için Misafir koltuğu yazısına tıklayınız. ..

Sepete Ekle
 Oddo Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Bilgisayar Sandalyesi Fileli Koltuk  Oddo Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Bilgisayar Sandalyesi Fileli Koltuk
İndirim
Oddo Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Bilgisayar Sandalyesi Fileli Koltuk
5.500,00TL3.799,90TL Eski Vergi: 3.454,45TL

Mobilya noktası ODDO FİLELİ YÖNETİCİ KOLTUĞUOFİS KOLTUĞU YÖNETİCİ KOLTUĞU ODDOFileli Ofis Koltuğu OddoMobilya noktası Oddo Ofis koltuğu ile kendinizi özel hissedin. Modern tasarımı ile tüm ofis mobilyalarınız ile tam uyum sağlayacak, hayalerinizdeki ofis dekorunu bu OFİS KOLTUK  ile tamamlayacaksınız. Ofis koltuğu modelleri  seçerken titiz hassas müşterilerimiz için önerimiz Oddo yönetici koltuğudur. Oddo ofis koltuk modern tasarımı ile büronuza uyum sağlayacaktır.Başlık desteği mevcuttur. Ürün Ölçüleri:Yerden yükseklik: 120Sırt yüksekliği: 75 cmOturum genişlik: 52 cmOturum derinlik: 52 cmSırt genişlik: 65 cmBaşlık genişlik: 26 cmBaşlık yükseklik: 20 cmTaşıma Kapasitesi: 120 kgBaşlık Bölümü ve sırt desteği yukarı aşağı hareket ederek size en uygun konuma getirmenizi sağlar.Ofis Koltukları sünger yapısıMobilya Noktası Ofis Koltukları, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz yüksek dansite değerine sahip sünger  ile oturma ve sırt bölümleri desteklenmektedir. Kolayca çökme yapmaz, sizi destekler.Oturma bölümünde kullanılan sünger 55 Dns Dökme süngerdir. Çökme yapmaz. Anatomiktir.  Oddo Ofis Koltuğu Kumaş ÖzelliğiKaliteli uzun ömürlü Terletmez Fileli Kumaş . Uzun yıllar kullanabilirsiniz. Rahat silinebilir. Fileli hava alan kumaşı ile uzun saatler oturduğunuzda bile terleme yapmaz.  Ergonomik Yönetici KoltuğuErgonomik insan anatomisine uygun tasarım Oddo ofis sandalyesi, Rahatlığınız için tasarlanmıştır. 360 derece sağa sola dönüş özelliği ile yerinizden kalkmadan istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Döner sandalye arayanların tercihi. Oddo bilgisayar sandalyesi Sırt ve bel boşluğu için özel tasarımAnatomik Plastik İskelet Büro KoltuğuGövde: Oddo ofis koltuğu Ortopedik baskı iskelet üzerine 55 dns yoğunluğunda kullanılmış sünger sayesinde hem konforlu, hem uzun yıllarca kullanılabilecek üründür.Kol: Oddo ofis koltuğu plastik kola sahiptir. Kolunuzu dayadığınzı kısım yumuşak plastiktir. Plastik kol Yukarı aşağı hareketli edebilmektedir. Ayrıca ileri geri hareket edebilme özelliği de vardır. Ofis Koltuğu ile pozisyonunuzu ayarlamak çok kolayMekanizma: Ofis koltuğu Tilt mekanizma sayesinde yükseklik ayarı ve geriye yatırma ayarı yapılabilmektedir. Oturma bölümü geriye yatar beşik hareketi ile istenilen noktada sabitlenebilir. Oturma ve sırt bölgesi bütün olarak geriye yatma beşik hareketi Ayak: Oddo büro koltuğu 5 kollu yıldız ayak metal malzemeden üretilmiş olup Yarı mat yüzeyi sayesinde küçük darbelerden etkilenmez. Krom kaplama yüzeye sahiptir. Kiri ve tozu belli etmez. Sıvı ve nem temasından etkilenmeyerek sağlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir. Tekerlek: Sessiz ve yüzeyi çizmeyecek şekilde zararsız plastik malzemeden üretilmiştir. Yüzeyi çizmez, rahat hareket eder. Büyük boy tekerlektir.  Oddo Ofis Koltuğunu kampanyalı fiyatı ile hemen satın alın. Ofis koltukları fiyatları arasında boğulmayın. Bu ofis koltuğunu kombine edebileceğiniz misafir koltuğu modellerini incelemek için Misafir koltuğu yazısına tıklayınız...

Sepete Ekle
Astra Çalışma Sandalyesi Şef Koltuğu Bilgisayar Koltuğu Toplantı Sandalyesi
6.499,90TL Eski Vergi: 5.909,00TL

Astra Ofis Koltuğu Çalışma Sandalyesi Çalışma Koltuğu Bilgisayar KoltuğuŞef Koltuğu YÖNETİCİ KOLTUĞU AstraMobilya noktası Astra ofis koltuğu ile kendinizi özel hissedin. Modern tasarımı ile tüm ofis mobilyalarınız ile tam uyum sağlayacak, hayalerinizdeki ofis dekorunu bu OFİS KOLTUK  ile tamamlayacaksınız. Ofis koltuğu modelleri  seçerken titiz hassas müşterilerimiz için önerimiz Astra yönetici koltuğudur. Astra ofis koltuk modern tasarımı ile büronuza uyum sağlayacaktır.2 Yıl GarantiOfis Koltukları sünger yapısıMobilya Noktası Ofis Koltukları, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz yüksek dansite değerine sahip sünger  ile oturma ve sırt bölümleri desteklenmektedir. Dökme enjeksiyon sünger. Çökme yapmaz, sizi destekler. Astra Ofis Koltuğu Kumaş ÖzelliğiKaliteli uzun ömürlü 1. sınıf deri . Uzun yıllar kullanabilirsiniz. Rahat silinebilir. Yumuşak dokuludur. Esnek yapısıya sahip olan suni deri yıpranmalara karşı dayanıklıdır. Ergonomik Yönetici KoltuğuErgonomik insan anatomisine uygun tasarım Astra ofis sandalyesi, Rahatlığınız için tasarlanmıştır. 360 derece sağa sola dönüş özelliği ile yerinizden kalkmadan istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Döner sandalye arayanların tercihi. Astra bilgisayar Koltuğu Sırt ve bel boşluğu için özel tasarım Anatomik Sünger İskelet Büro KoltuğuGövde: Astra ofis koltuğu Ortopedik baskı iskelet üzerine 55 dns yoğunluğunda kullanılmış Dökme sünger sayesinde hem konforlu, hem uzun yıllarca kullanılabilecek üründür. Kesinlikle çökme yapmaz.  Kol: Astra çalışma sandalyesi Metal kola sahiptir. Krom kaplamadır. Üzerine sünger ve deri kaplamadır. Ofis Koltuğu ile pozisyonunuzu ayarlamak çok kolayMekanizma: Ofis koltuğu Çift kol mekanizma sayesinde yükseklik ayarı ve geriye yatırma ayarı yapılabilmektedir. Salıncak hareketi yani beşik hareketi yapabilmektedir. Komple geriye yatabilmektedir. Geriye yatırdığınızda istediğiniz noktada sabitleyebilirsiniz.Yükseklik ayarlı amortisör ile yukarı-aşağı hareket ederek ofis masanızda çalışmanız için en uygun pozisyonu yakalamış olursunuz. Oturma ve sırt bölgesi bütün olarak geriye yatma beşik hareketiAyak: Astra büro koltuğu 5 kollu yıldız ayak metal malzemeden üretilmiş olup Yarı mat yüzeyi sayesinde küçük darbelerden etkilenmez. Krom kaplamadır. Toza ve kire karşı dayanıklıdır.Sıvı ve nem temasından etkilenmeyerek sağlamlığını ve görüntüsünü yıllarca koruyabilmektedir.Tekerlek: Sessiz ve yüzeyi çizmeyecek şekilde zararsız plastik malzemeden üretilmiştir. Yüzeyi çizmez, rahat hareket eder.Astra Ofis Koltuğunu kampanyalı fiyatı ile hemen satın alın. Ofis koltukları fiyatları arasında boğulmayın.Bu ofis koltuğunu kombine edebileceğiniz misafir koltuğu modellerini incelemek için Misafir koltuğu yazısına tıklayınız.Astra Çalışma Koltuğu Ölçüleri:Yükseklik: 100 cmGenişlik:62 cm Sırt Yükseklik: 60 cm Derinlik: 60 cm..

Sepete Ekle

İlgili Mesajlar

Yorum Yaz

En çok Tercih Edilen Popüler Ofis Mobilyaları

Çok Satanlar

department image Online

Satış

Mobilya Noktası